Bliv partner i 4player

4player indgår partnerskaber med uddannelsesinstitutioner, virksomheder og mentale rådgivningspartnere, som er indstillet på at medvirke til at sikre elitesportsudøverne et godt liv – hele livet.

Er din organisation interesseret i at høre mere om muligheder for partnerskab?

Uddannelsespartnere

Elitesportsudøvere har ofte meget fritid, men begrænset frihed. Derfor har de brug for fleksible vilkår for at kunne køre en dual career med uddannelse sideløbende med sporten. Mange uddannelsesinstitutioner formår at tilbyde denne form for fleksibilitet, blandt andet via onlineuddannelse, og får til gengæld målrettede studerende ind. 4player tilbyder uddannelsespartnerskaber.

For at høre mere om uddannelsespartnerskab kontakt:
Jesper Mølgaard Kristensen
Tlf.: +45 27 14 49 22
Mail: jesper.kristensen@spillerforeningen.dk

 

Virksomhedspartnere

Elitesportsudøvere har allerede én gang vist, at de kan skabe resultater. De samme egenskaber, som har skabt deres sportslige succes, kan også bringe dem til tops igen. Det kan mange virksomheder godt se – derfor er de interesserede i at rekruttere elitesportsudøvere til at skabe resultater i deres virksomhed. 4player tilbyder virksomhedspartnerskaber.

For at høre mere om jobpartnerskab kontakt:
Thomas Hansen
Tlf.: +45 24 21 43 24
Mail: thomas.hansen@spillerforeningen.dk

Kontakt 4player

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du blot udfylde kontaktformularen. Vi vil vende tilbage til dig snarest muligt.

Du kan også se 4players team og tage direkte kontakt til en relevant medarbejder på vores kontaktside.

Har du brug for hjælp?

33 12 11 28