Anatomi, fysiologi og sygdomslære

Med kurset i anatomi, fysiologi og sygdomslære får du en forståelse for kroppens grundlæggende opbygning, dens virkemåde og de forhold, som gør sig gældende ved sygdomme. God som opvarmning til at uddanne dig inden for træning eller behandling (idræt, fysioterapi, medicin, ergoterapeut eller lign.)

OBS! Særligt tilbud til medlemmer af Spillerforeningen, Håndbold Spiller Foreningen og Danske Elitesportsudøveres Forening; Få 50% rabat på kurset i anatomi, fysiologi og sygdomslære

Overvejer du på sigt at uddanne dig inden for træning eller behandling (idræt, fysioterapi, medicin, ergoterapi eller lignende), så kan At Work Skolens 300 lektioners kursus i anatomi, fysiologi og sygdomslære være en rigtig god opvarmning!

Med undervisningen i anatomi, fysiologi og sygdomslære får du nemlig en forståelse for kroppens grundlæggende opbygning (anatomi), dens virkemåde (fysiologi) og de forhold, som gør sig gældende ved sygdomme (sygdomslære).

Undervisningen foregår som 100% online undervisning, så du får et fleksibelt studie, som nemt kan tilpasses din hverdag. Du har adgang til undervisningen i op til 18 måneder.

Eksamen kræver fysisk fremmøde. Eksamen i hvert fag af en times varighed, men man behøver ikke at tage alle 3 samme dag.

 

LÆS MERE OM KURSET HER

TILBUD – FÅ 50% RABAT
Prisen for kurset er normalt kr. 9.995,-, men vi tilbyder gennem 4player (medlemmer af spillerforeningerne) 50% rabat, så din pris kun bliver kr. 4.997,50. Prisen er eksklusiv bøger og eksamen.

Du skal bare huske at skrive “4player” i beskedfeltet, når du tilmelder dig, så sørger At Work for resten.

TILMELD DIG KURSET HER

For yderligere info kontakt:
Camilla Hilbrands, At Work
Tlf.: 44 48 61 00
Mail: info@atwork.dk

For tilmelding kontakt koordinator i 4player:
Jesper Kristensen
Tlf.: 27 14 49 22
Mail: jesper.kristensen@spillerforeningen.dk

Kontakt 4player

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Udfyld kontaktformularen og så vender vi tilbage til dig snarest muligt. Du kan også se 4players team og tage direkte kontakt til en relevant medarbejder i vores kontaktsektion via knappen nedenfor.

Har du brug for hjælp?

33 12 11 28