Fysisk Træner

Som Fysisk Træner bliver du klædt på til at instruere og inspirere motionister til en fysisk aktiv livsstil. Du får et solidt teoretisk fundament, praktisk viden samt værktøjer, så du kan sammensætte individuelle træningsforløb.

Studieform og forløb

Uddannelsen foregår 100% online, og strækker sig over 100 lektioner. 70 lektioner består af faget Basis Teori og 30 lektioner er specialisering, som er praktisk orienteret og hvor du lærer at sammensætte træningsprogrammer/-forløb indenfor det ønskede fokusområde.

De 5 specialer du kan vælge imellem er:

  • Outdoor- og Hjemmetræning
  • Løbetræning
  • Mental Trivsel
  • Seniorer
  • Familier

Den afsluttende certificering foregår via to online test i faget Bases Teori samt en skriftlig case-opgave, hvor du skal lave et træningsprogram til en konkret kunde.

Du vil efter bestået uddannelse få udstedt et bevis og kan benytte titlen Certificeret Fysisk Træner – samt den titel, der er tilknyttet dit speciale.

 

Uddannelsen lød som det helt rette værktøj til at understøtte mine ambitioner om at hjælpe folk med deres personlige mål igennem cykling. Jeg har specialiseret mig i mental trivsel, da jeg personligt ved, hvad en aktiv livsstil kan hjælpe med mentalt. Desuden syntes jeg det er vigtigt at have hovedet med i alt man gør.

  • Marcus Urhammer, tidl. studerende på Fysisk Træner

 

Adgangskrav

Vi stiller ikke krav til særlige forudsætninger på uddannelsen. Det vigtige er, at du har lyst til at være fysisk aktiv og at du gerne vil motivere andre til et aktivt liv med mere trivsel og glæde.

 

Opstart

Du kan starte på uddannelsen når det passer dig, al undervisning er on-demand, og du har online adgang til undervisningen i 6 måneder (ekstra tid kan aftales).

 

Pris

Uddannelsen koster kr. 9.495,- og inkluderer ét speciale. Som medlem af spillerforeningerne (Spillerforeningen, Håndbold Spiller Foreningen eller DEF Sport) får du et ekstra speciale med uden beregning (værdi kr. 4.500,-).

 

Kontakt og yderligere information

Læs mere om uddannelsen og de enkelte specialer på At Work Skolens hjemmeside:

BLIV FYSISK TRÆNER

OBS! Ved tilmelding skal du i beskedfeltet notere “4player”. At Work vil da være klar over din status som elitesportsudøver og kunne tildele rabat herefter.

For yderligere info kontakt:
Camilla Hilbrands, At Work
Tlf.: 44 48 61 00
Mail: info@atwork.dk

For tilmelding kontakt koordinator i 4player:
Jesper Kristensen
Tlf.: 27 14 49 22
Mail: jesper.kristensen@spillerforeningen.dk

 

Indholdet på denne præsentationsside er leveret af uddannelsesstedet, der er ansvarlige for indholdets rigtighed.

Kontakt 4player

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Udfyld kontaktformularen og så vender vi tilbage til dig snarest muligt. Du kan også se 4players team og tage direkte kontakt til en relevant medarbejder i vores kontaktsektion via knappen nedenfor.

Har du brug for hjælp?

33 12 11 28