Handelsøkonom

Tænder du på en praksisnær uddannelse, der kvalificerer dig til et job som salgskonsulent, projektleder, indkøber, forretningsudvikler eller marketingassistent? En uddannelse som du kan kombinere med elitesport, uanset hvor i verden du bor?

Så tag din handelsøkonom-uddannelse online på Erhvervsakademi Dania – uddannelsen har opstart i september, og hele uddannelsen er SU-berettiget.

Fakta om uddannelsen

Titel: Handelsøkonom
Uddannelsesniveau: Kort videregående uddannelse, 120 ECTS-point
Varighed: 2 år
Praktik: 8 måneders lønnet praktik (mulighed for merit)
Studiestart: August/september
Uddannelsesby: Online
Undervisningssprog: Dansk, engelsk kan forekomme
Ansøgning: optagelse.dk (Handelsøkonom Horsens e-learning).

 

Lang praktikperiode

Handelsøkonom online-uddannelsen er baseret på at kombinere teori med en lang praktikperiode. Du bliver i første omgang klædt på med nogle konkrete faglige værktøjer, som du efterfølgende kan teste af i din 8-11 måneder lange praktik. Hvis du har erhvervserfaring, har du mulighed for at søge merit for praktikken.

Praktikken skaber en balance mellem din teoretiske og praktiske viden – samtidig giver den dig et godt indblik i, hvilke jobfunktioner du får som handelsøkonom.

Er du elitesportsudøver, og har du formiddags-træninger og midtugekampe, kan du lave en individuel aftale med din praktikvirksomhed, der giver dig den fleksibilitet, som du har brug for. På den måde kan du være i praktik samtidig med, at du forfølger dine sportslige ambitioner.

Praktikperioden er lønnet, og du forhandler og aftaler selv din løn med virksomheden. Er du i praktik i udlandet, har du også mulighed for at få SU under praktikken.

 

Online læringsrum med stor fleksibilitet

Inden du skal i praktik, skal du have teorierne på plads. Det får du gennem eksempler taget fra erhvervslivet og ved aktivt at følge med i det online læringsrum, som din underviser, sammen med dig og dine medstuderende, får skabt undervejs i studiet.

Undervisningen afvikles asynkront i form af webinarer som oftest hver mandag, onsdag og fredag formiddag (dansk tid). Mandag er der typisk gennemgang af teorierne, onsdag er der tid til at spørge uddybende ind til teorierne og fredag bliver brugt til opsummering.

Webinarerne bliver optaget. Så har du ikke mulighed for at følge dem live, kan du efterfølgende se dem i læringsrummet hvor og hvornår det passer dig bedst.

 

Job og efteruddannelse

Handelsøkonom online-uddannelsen er en uddannelse med gode beskæftigelsesmuligheder indenfor mange brancher, fordi du får nogle kompetencer med dig, som erhvervslivet efterspørger.

Du kan også bruge handelsøkonom-uddannelsen som springbræt til at læse videre. Du kan fx læse videre på en professionsbachelor i E-handel, Innovation og entrepreneurship, Dataanalyse eller Design og Business. Du kan også bygge videre på uddannelsen i udlandet.

 

Uddannelsens fokusområder

På handelsøkonom online-uddannelsen kommer du bredt omkring. Det giver dig en god mulighed for at finde ud af, hvad du har lyst til at specialisere dig indenfor og hvor dine interesser ligger. Du får blandt andet viden om:

Strategi og forretningsforståelse, salg og markedsføring, digital markedsføring, ledelse og samarbejde, kommunikation, indkøb og logistik, erhvervsøkonomi og international handel og kulturforståelse

 

Dagligdagen på studiet

Som studerende på handelsøkonom-online vil du blive en del af en studiegruppe. I skal lave opgaver sammen undervejs i uddannelsen, og I bestemmer selv, hvordan I strukturerer det arbejde.

Vores erfaring er, at langt de fleste studerende bliver meget glade for deres studiegrupper – og bruger grupperne meget aktivt. Det gælder også de ting på uddannelsen, hvor det ikke er et krav at bruge studiegrupperne – for eksempel til sparring på individuelle opgaver eller blot til virtuel hygge.

 

Hvis du vil vide mere

Du kan læse meget mere om handelsøkonom online-uddannelsen på Erhvervsakademi Danias hjemmeside

Du kan også kontakte studievejledningskoordinator Merete Blauenfeldt på tlf. +45 7229 1902 eller mail mebl@eadania.dk

 

Indholdet på denne præsentationsside er leveret af uddannelsesstedet, der er ansvarlige for indholdets rigtighed.

Kontakt 4player

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Udfyld kontaktformularen og så vender vi tilbage til dig snarest muligt. Du kan også se 4players team og tage direkte kontakt til en relevant medarbejder i vores kontaktsektion via knappen nedenfor.

Har du brug for hjælp?

33 12 11 28