HD 1. del

Har du ambitioner om at blive leder eller specialist? HD1 er en erhvervsøkonomisk uddannelse der kan spille en afgørende rolle for din udvikling og sikre dig fremdrift i din karriere. Styrk dine ledelses- og specialistkompetencer, der giver dig evnen til at lede større projekter, varetage personaleansvar og styre forretningsudviklingen i din virksomhed.

HD1 er en fleksibel 2-årig deltidsuddannelse, der kan kombineres med din karriere og giver dig grundig og opdateret viden inden for erhvervsøkonomi. Uddannelsen inkluderer emner som forretningsforståelse, samfundsøkonomi, virksomheders juridiske rammer samt forretningsanalyse og tilbyder valgfag. Tag HD1 enten ved fysisk fremmøde eller online og tilpas undervisningen til din hverdag. Vores HD1-uddannelse er optimeret til at imødekomme de behov, en travl karriere stiller, så du kan skabe værdi for din karriere og virksomhed.

Vælg din undervisningsmodel

Tag vores HD-uddannelser og enkeltfag på den måde, der passer dig bedst – enten som fremmødeundervisning eller onlineundervisning. HD med fremmøde begynder hvert efterår i september med fremmøde i Aalborg. HD online har opstart hvert forår til februar.

Har du brug for mere fleksibilitet i din uddannelse? Vores HD-onlineforløb er designet til at give dig den nødvendige fleksibilitet i en travl hverdag. Alle aktiviteter foregår online fra studiestart til din sidste eksamen.

 

Læs enkeltfag

Hvis du ønsker at øge dine kompetencer og skabe fremdrift i din karriere, men ikke har mulighed for at tage et helt uddannelsesforløb, er enkeltfag på HD en oplagt mulighed for dig!

 

Adgangskrav og økonomi

Adgang til HD1-uddannelsen kræver en gymnasial uddannelse eller en anden relevant uddannelse på mindst samme niveau. Hvis du ikke opfylder adgangskravet om en gymnasial uddannelse, kan der søges om dispensation hvor der foretages en individuel vurdering.

Bemærk at HD 1. del (2 år på deltid) er en betalingsuddannelse. Se priser på hjemmesiden

Uddannelsen kan evt. finansieres via en bruttolønsordning. Læs mere om bruttolønsordning og finansiering af uddannelse HER

 

Ansøgningsfrist

  • 1. august – fremmøde efterårshold
  • 2. december – online forårshold
  • Ansøgningsfrist for dispensation, realkompetencevurdering el. merit: 1. juni og 1. december

Ønsker du at påbegynde et endnu ikke opstartet hold, men har misset ansøgningsfristen, så ræk ud. Så undersøger vi om der kan findes en løsning.

 

Interesseret?

Du kan læse mere om uddannelsen på hd1.aau.dk

Har du spørgsmål og/eller ønsker at søge ind kan du kontakte koordinator i 4player, Jesper Thorup, på mail jesper.thorup@spillerforeningen.dk eller tlf. 61713199.

Ved praktiske spørgsmål til uddannelsen kan du også tage direkte fat i studiesekretær på HD1, Camilla Graff, på mail camillag@business.aau.dk eller telefon 9940 2760.

 

Indholdet på denne præsentationsside er leveret af uddannelsesstedet, der er ansvarlige for indholdets rigtighed.

Kontakt 4player

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Udfyld kontaktformularen og så vender vi tilbage til dig snarest muligt. Du kan også se 4players team og tage direkte kontakt til en relevant medarbejder i vores kontaktsektion via knappen nedenfor.

Har du brug for hjælp?

33 12 11 28