HD 2. del

HD 2. del kobles ovenpå en HD 1. del (eller anden relevant uddannelse) og er en 2-årig deltidsuddannelse på bachelorniveau.

Du kan vælge mellem to specialiseringer: Regnskab og Økonomistyring (HDR) eller Organisation og Ledelse (HDO). Se beskrivelser af dem begge nedenfor.

HD2 i Regnskab og Økonomistyring (HDR)

HDR er skabt til dig, der ønsker at udvikle dine faglige kompetencer og forberede dig til en specialist- eller lederrolle inden for den finansielle sektor. Uddannelsen styrker dine evner til at tackle virksomheders regnskabsmæssige og økonomiske udfordringer på strategisk, taktisk og operationelt niveau.

HDR er en af de mest eftertragtede erhvervsøkonomiske uddannelser. Her vil du opnå kvalificerede færdigheder og kompetencer inden for regnskab og økonomistyring, som vil gøre dig attraktiv for ledende og specialiserede roller i enhver virksomhed.

 

HD2 i Organisation og Ledelse (HDO)

HDO kan spille en afgørende rolle for din udvikling og sikre dig fremdrift i din karriere. Styrk dine ledelses- og specialistkompetencer, der giver dig evnen til at lede større projekter, varetage personaleansvar og styre forretningsudviklingen i din virksomhed.

HDO giver dig en bred vifte af faglige forudsætninger, der vil hjælpe dig med at indtage en lederstilling eller udføre konsulentopgaver inden for organisering og ledelse. Du vil lære om strategisk planlægning, implementering og personalehåndtering, samt centrale teorier og metoder inden for ledelse og organisatorisk adfærd.

 

Vælg din undervisningsmodel

Tag vores HD-uddannelser og enkeltfag på den måde, der passer dig bedst – enten som fremmødeundervisning eller onlineundervisning. HD med fremmøde begynder hvert efterår i august og udbydes for begge specialiseringer i Aalborg og Viborg, mens HDO ydermere udbydes i Rungsted. HD online har opstart hvert forår til februar.

Har du brug for mere fleksibilitet i din uddannelse? Vores HD-onlineforløb er designet til at give dig den nødvendige fleksibilitet i en travl hverdag. Alle aktiviteter foregår online fra studiestart til din sidste eksamen.

 

Læs enkeltfag

Hvis du ønsker at øge dine kompetencer og skabe fremdrift i din karriere, men ikke har mulighed for at tage et helt uddannelsesforløb, er enkeltfag på HD en oplagt mulighed for dig!

 

Adgangskrav og økonomi

Adgangskravene til HD 2. del inkluderer baggrund i HD1, relevante akademiuddannelser, og/eller særlige krav afhængigt af startdato og valgt linje. Det anbefales at tjekke hdr.aau.dk og hdo.aau.dk for nærmere information om adgangskrav. Her kan du desuden finde priser på uddannelsen.

Uddannelsen kan evt. finansieres via en bruttolønsordning. Læs mere om bruttolønsordning og finansiering af uddannelse HER

 

Ansøgningsfrist

  • 1. august – fremmøde efterårshold
  • 2. december – online forårshold
  • Ansøgningsfrist for dispensation, realkompetencevurdering el. merit: 1. juni og 1. december

Ønsker du at påbegynde et endnu ikke opstartet hold, men har misset ansøgningsfristen, så ræk ud. Så undersøger vi om der kan findes en løsning.

 

Interesseret?

Du kan læse mere om uddannelserne her: HD2 i Regnskab og Økonomistyring eller HD2 i Organisation og Ledelse

Har du spørgsmål og/eller ønsker at søge ind kan du kontakte koordinator i 4player, Jesper Thorup, på mail jesper.thorup@spillerforeningen.dk eller tlf. 61713199.

Ved praktiske spørgsmål til uddannelserne kan du også tage direkte fat i studiet:

Studiesekretær for HDR
Helle Rank Nørgaard
Tlf.: +45 9940 8028
Mail: hrn@business.aau.dk

Studiesekretær for HDO
Charlotte Krull
Tlf.: +45 9940 8049
Mail: ck@business.aau.dk

 

Indholdet på denne præsentationsside er leveret af uddannelsesstedet, der er ansvarlige for indholdets rigtighed.

Kontakt 4player

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Udfyld kontaktformularen og så vender vi tilbage til dig snarest muligt. Du kan også se 4players team og tage direkte kontakt til en relevant medarbejder i vores kontaktsektion via knappen nedenfor.

Har du brug for hjælp?

33 12 11 28