International Master of Business Coaching

Lær at coache, skabe udvikling og forløse potentiale hos både dig selv og andre med en Master inden for coaching. Denne 2-årige Master-uddannelse giver dig indsigt i og kompetencer til at deltage i såvel organisatoriske som personlige udviklingsforløb.

VARIGHED 24 MÅNEDER / 60 ECTS POINTS

Styrk din evne som leder og coach og skab udvikling både hos dig selv og de personer og grupper, du coacher og har samtaler med. Vidensdeling og evnen til at forløse det personlig potentiale hos mennesker er nøgleord i den udvikling, der foregår i såvel den personlige som den globale kontekst. Denne uddannelse giver dig indsigt i og kompetencer til at deltage i såvel organisatoriske som personlige udviklingsforløb. 60 ECTS points.

Kontakt Copenhagen Coaching Center for mere information, klik her.

DE FIRE SEMESTRE

  1. Coachingens psykologier teori og praksis 1
  2. Coachingens psykologier teori og praksis 2
  3. Filosofisk ledelse i teori og praksis*
    * 3. semester er i udlandet
  4. Master Practitioner: Erhvervsfilosofien i teori og praksis

Næste holdopstart er 22 marts.

PRIS & ADGANGSKRAV

Hvert semester koster 45.900,- kr. eks moms. Betalingen dækker: Undervisning, undervisningsmaterialer og forplejning på de enkelte kursusdage. Beløbet opkræves forud for semes­terstart over 4 gange. Inkluderer en personlig iPad ved studiestart.

Du skal have bestået en videregående uddannelse (bachelor el. lignende), samt have mindst 3 års relevant erhvervserfaring og sproglige færdigheder i Engelsk, der gør det muligt at tilegne sig engelsksproget pensum. Kontakt Copenhagen Coaching Center for mere information.

Yderlige info og kontakt

For yderligere info kontakt rådgiver i 4player, Anders Egholm, på:

Ved interesse og tilmelding kontakt:

Frederikke Winther
Tlf.: 21 19 47 57
Mail: fw@copenhagencoaching.dk

www.copenhagencoaching.dk

Kontakt 4player

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Udfyld kontaktformularen og så vender vi tilbage til dig snarest muligt. Du kan også se 4players team og tage direkte kontakt til en relevant medarbejder i vores kontaktsektion via knappen nedenfor.

Har du brug for hjælp?

33 12 11 28