Bliv Kostvejleder – 100% via E-learning!

Ikke to personer er ens, og derfor er der behov for Kostvejledere som dig, der med den rette viden, og de rette værktøjer kan møde den enkelte med den mest optimale løsning. Vi tilbyder dig en grundig og dokumenteret uddannelse, hvor du bliver klædt på til at udarbejde individuelle og professionelle kostplaner.

At Work Skolen tilbyder dig en grundig uddannelse til Kostvejleder, med speciale indenfor både vægttab og derudover med mulighed for at specialisere dig yderligere inden for fx sportsernæring.

Som eliteidrætsudøver vil du kunne inddrage din nye viden i din egen hverdag, og ligeledes bruge dine erfaringer og kompetencer til at rådgive andre indenfor samme område.

Online vil du så have adgang til al undervisningen på én gang, og du styrer således helt selv dit tempo, og ligeledes, hvor mange gange du vil gennemgå de enkelte undervisningsmoduler, quizzer, opgaver osv.

 

Forløb

Når du tilmelder dig uddannelsen til Kostvejleder og Slankekonsulent via E-learning, så modtager du et brugernavn og et kodeord via E-mail.

Du har maksimalt 6 måneders adgang til undervisningen.

Vi ser typisk, at dem som tager uddannelsen via E-learning bruger ca. 50 – 100 timer på at gennemgå undervisningen, læse materiale osv, og så bruger de typisk ekstra tid i forbindelse med eksamensopgaven, og forberedelse til den mundtlige eksamen.

Alt efter, hvor meget tid du har til rådighed, vil du således kunne tage uddannelsen over kortere eller længere tid.

De fleste tager uddannelsen over 3 – 4 måneder – den hurtigste har gjort det på kun 10 dage. Online kan du ligeledes skrive med alle de andre elever som læser på online uddannelsen. Så har man spørgsmål undervejs kan man stille dem i Forummet og spare med de andre elever.

Hvad angår eksamen, så afholder vi 10 – 12 eksaminer om året, og vi ser typisk, at deltagerne starter på undervisningen, og så vurderer, hvor længe de forventer at være om at komme igennem undervisningen (dog maksimalt 6 måneder), og så tilmelder sig en eksamen der passer dem bedst.

Rent praktisk består eksamen af en skriftlig case-opgave, som du har en uge til at udarbejde (og som sendes til os på mail), og denne opgave danner så udgangspunkt for den mundtlige eksamen, som foregår via Zoom.

 

Uddannelsens fag/emner

Kostvejleder

  • Kost og ernæring
  • Adipositas (fedme)
  • Slankekoncept
  • Træning og vægttab
  • Psykologi
  • Diverse (analyse af div. slankekure, digitale værktøjer, opstart af egen virksomhed m.v.)

 

Særlig E-learning

At Work Skolen tilbyder en helt særlig form for E-learning, som er meget grundig, og hvor du kan lytte til, og se, undervisningen igen og igen. Ligeledes, vil du have hele online pensum til din rådighed, så snart du starter på de enkelte dele af forløbet.

Se gerne gratis prøvemoduler HER

 

Adgangskrav

Der stilles ikke krav til særlige forkundskaber.

 

Særlig rabatordning for medlemmer

Jubilæumstilbud! Vores partner på krop og sundhed, At Work Skolen tilbyder en kontantrabat på 30%alle forløb.

Tilmeldingsfrist 30. juni 2024, kun ét forløb pr. person, og tilbuddet gælder ikke allerede tilmeldte forløb. Skal du være Fysisk Træner, Kostvejleder, Positiv Psykologi Vejleder eller noget helt 4.? Så læs om mulighederne på siden her: https://www.atwork.dk/ Alle forløb kører 100% online!

Rent praktisk skal du blot benytte rabatkoden 4PLAYER30 og skrive den i feltet med “Yderligere information”, når du tilmelder sig et forløb via vores hjemmeside her: https://www.atwork.dk/  Så sørger vi for at fratrække rabatten, inden vi sender faktura.

Ud over den særlige rabat, tilbydes du også 4 måneders ekstra studietid, så du kan slappe af hen over sommeren, og stadig have god tid til forløbet.

Som medlem af spillerforeningerne (Spillerforeningen, Håndbold Spiller Foreningen eller DEF/Danske Elitesportsudøveres Forening) kan du via 4player gøre brug af en særlig rabat på At Work Skolens Kostvejlederuddannelse.

Du får ét af At Work Skolens 4 ernæringsspecialer med uden beregning!

Du kan vælge mellem specialerne:

  • Børn og overvægt
  • Aktiv ernæring (Sportsernæring)
  • Wellbeing og trivsel
  • Plantebaseret kost

Uddannelsen kan evt. finansieres gennem en bruttolønsordning

 

Kontakt og yderligere information

Du kan læse mere og tilmelde dig uddannelsen til kostvejleder på At Work Skolens hjemmeside:

KOSTVEJLEDER KLIK HER

Du kan ligeledes læse mere om de forskellige specialer vi tilbyder som overbygning til uddannelsen som kostvejleder:

ERNÆRINGSSPECIALER KLIK HER

OBS! Ved tilmelding skal du i beskedfeltet notere “4player”. At Work vil da være klar over din status som elitesportsudøver og kunne tildele rabat herefter.

For yderligere info kontakt:
Camilla Hilbrands, At Work
Tlf.: 44 48 61 00
Mail: info@atwork.dk

For tilmelding kontakt koordinator i 4player:
Jesper Kristensen
Tlf.: 27 14 49 22
Mail: jesper.kristensen@spillerforeningen.dk

 

Indholdet på denne præsentationsside er leveret af uddannelsesstedet, der er ansvarlige for indholdets rigtighed.

Kontakt 4player

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Udfyld kontaktformularen og så vender vi tilbage til dig snarest muligt. Du kan også se 4players team og tage direkte kontakt til en relevant medarbejder i vores kontaktsektion via knappen nedenfor.

Har du brug for hjælp?

33 12 11 28