Bliv Lærer med netuddannelsen!

Kvalificerer dig til at arbejde på folkeskoler, privatskoler, efterskoler m.fl. Du får viden om de fag, du skal undervise i, og lærer at formidle din faglige viden til børn og unge på forskellige klassetrin. Kan tages 100% online eller som ‘blended learning’ med seminardage i Haderslev eller Tønder.

Det dejlige ved at være netstuderende er, at jeg i stor udstrækning selv er herre over, hvornår i ugen eller døgnet jeg vil beskæftige mig med studiet
Anna K. Wollesen, netstuderende

UC Syd tilbyder at kunne læse til Lærer online og lave en individuel løsning for dig, der vil have elitesport og uddannelse til at gå op i en højere enhed. Med den netbaserede læreruddannelse får du fuld fleksibilitet og mulighed for selv at tilrettelægge studiet, som du vil.

 

100% online eller ‘blended learning’

Lærer netuddannelsen udbydes som både 100% digital uddannelse, hvor kun praktikken og praksistilknytning (på lokale skoler) foregår via fysisk fremmøde, og som DELVIS digital uddannelse (såkaldt ‘blended learning’), hvor 25% af uddannelsen er seminardage på campus i Haderslev eller Tønder. Dermed kan du selv vælge den type uddannelse der bedst passer til din situation og behov.

Den 100% digitale netuddannelse er uden fysisk fremmøde – til gengæld er der mange projekter med praksistilknytning, hvor du på lokale skoler eks. afprøver indholdet i modulerne.

Den delvis digitale netuddannelse er i højere grad en blanding af selvstudie og fremmøde, hvor 25% af uddannelsen er seminardage på campus i Haderslev eller Tønder. Mellem seminarerne arbejder du videre med studiet hjemme og evt. i samarbejde med din studiegruppe. Arbejdet sker på grundlag af studieopgaver, der er knyttet til det samme stof, som der arbejdes med i den ugentlige undervisning.

Udover seminardage er der 18 ugers praktik på folkeskoler i nærheden af, hvor du bor. Normalt stilles der krav om, at praktikken foregår i den danske folkeskole, men såfremt du eks. måtte være bosiddende i udlandet er der på den digitale netuddannelse udviklet en særlig praktikmodel, som gør det muligt at tage praktikken, hvor du bor – uanset hvor i verden du er. Dog skal minimum 2 x 3 uger være i en dansk skole.

 

Helt normal – bare digital

Både den digitale og delvis digitale netuddannelse består – helt ligesom den ordinære Lærer-uddannelse – af 24 moduler og giver samme kompetencer som en almen uddannelse med dagligt fremmøde. Rent fagligt lærer du derfor naturligvis præcis det samme, som på den ordinære læreruddannelse. Rammerne er bare anderledes.

Udgangspunktet er derfor også en studietid på 4 år (som på en almen Lærer-uddannelse), men på den digitale læreruddannelse bestemmer du selv, i hvilken hastighed du arbejder dig gennem modulerne. Det kan du gøre, som det passer ind i din kalender og i dit liv.

Vær opmærksom på, at det at være netstuderende kræver meget selvdisciplin – men du bliver ikke alene: Studiegrupperne (og evt. seminarer) giver et godt socialt liv på studiet.

 

Vejledning via nettet

Du får vejledning af din underviser via vores e-læringssystem. Det er også en fordel, hvis du bliver god til at udnytte den støtte, du kan få ved at indgå i studiegrupper med andre netstuderende, der har den samme indstilling til arbejdet.

 

Yderligere info og ansøgning

Du kan læse mere om hhv. den digitale og delvis digitale Lærer netuddannelse på UC Syd via links nedenfor:

Den digitale læreruddannelse

Den delvis digitale læreruddannelse

Du kan desuden lære mere om UC Syds generelle støtte til elitesportsudøvere HER

OBS VED ANSØGNING! Ved ansøgning på optagelse.dk skal vælges læreruddannelsen med studiested Haderslev. Der fremgår to valgmuligheder, hvor man skal vælge afhængig af om man ønsker at læse den 100% digitale eller delvis digitale uddannelse.

For yderligere info kontakt:
Jakob Ravn, Studievejleder
Tlf.: 7266 5038
Mail: jrav@ucsyd.dk

Kontakt 4player

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Udfyld kontaktformularen og så vender vi tilbage til dig snarest muligt. Du kan også se 4players team og tage direkte kontakt til en relevant medarbejder i vores kontaktsektion via knappen nedenfor.

Har du brug for hjælp?

33 12 11 28