Sport Management

Byg videre på f.eks. din Finans-, Markedsførings- eller Serviceøkonom, og kombiner din passion for sport og events med en veludviklet forståelse for de forretningsmæssige mekanismer inden for sport, event- og fritidssektoren. For dig der eks. gerne vil arbejde ‘bag kulissen’ i sport- og/eller eventbranchen.

Unikt onlinetilbud!

UCN tilbyder som det eneste uddannelsessted i Danmark en dansk online Sport Management uddannelse, hvor fleksibilitet og tætte relationer mellem studerende og undervisere er i højsædet. I over 10 år har UCN udbudt en international online Sport Management uddannelse med mere end 130 dimittender og nu udbydes den på dansk.

Sport Management uddannelsen er en 1½ årig top-up uddannelse, som bygger oven på en Serviceøkonom, Markedsføringsøkonom eller Finansøkonom. Hvis du ikke har en af de tre førnævnte AP-uddannelser, men måtte have noget uddannelse og/eller erfaring du mener tilsvarer, har du også mulighed søge om dispensation i form af en individuel konkret forhåndsvurdering.

Læs mere om adgangskrav og udvælgelseskriterier på Sport Management uddannelsen HER

Et virtuelt klasseværelse

Selvom uddannelsen er 100% online, vil studerende stadig opleve fokus på at bygge relationer mellem dem og deres undervisere, blandt andet ved et stærkt fokus på megen online dialog, at være en del af en online studiegruppe, og en mentorordning, hvor hver studerende har en underviser, som følger med på sidelinjen og er klar til sparring og hjælp. Uddannelsens indhold og struktur er det samme som de studerende på campus oplever, blot leveret i et ”virtuelt klasseværelse”.

 

Hvem er uddannelsen for – og hvor kan man lande bagefter?

Uddannelsen er for dig, som gerne vil studere når du har tid og som finder værdi i et fleksibelt online fællesskab og uddannelsesmiljø, hvor teknologiens muligheder er rammen, fremfor klasseværelset. Men vigtigst af alt er at uddannelsen er henvendt til dig, som ser dig selv i en jobfunktion indenfor sport-, event-, og fritidsbranchen, hvad enten det for eksempel er som fremtidig medarbejder i en professionel sportsklub, koordinator i en idræts- eller eventorganisation, eller som entreprenant udbyde af et produkt indenfor sports- og oplevelsesindustrien.

 

Studiestart og ansøgningsfrist

  • Uddannelsestype: Professionsbachelor (overbygning)
  • Varighed: 1½ år
  • Studiestart: September
  • Ansøgningsfrist: 1. juli kl. 12:00

 

Vil du vide mere?

Du kan lære mere om Sport Management online tilbuddet HER

For en yderligere snak eller ved interesse i at ansøge kan du tage kontakt til rådgiver i 4player, Jesper Thorup, på mail jesper.thorup@spillerforeningen.dk eller telefon 61713199.

 

Indholdet på denne præsentationsside er leveret af uddannelsesstedet, der er ansvarlige for indholdets rigtighed.

Kontakt 4player

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Udfyld kontaktformularen og så vender vi tilbage til dig snarest muligt. Du kan også se 4players team og tage direkte kontakt til en relevant medarbejder i vores kontaktsektion via knappen nedenfor.

Har du brug for hjælp?

33 12 11 28