Sprogundervisning

Står du over for et udlandsskifte, ønsker du at kunne kommunikere bedre med de udenlandske spillere og trænere i din nuværende klub, eller vil du bare gerne lære et nyt sprog?

I en globaliseret verden er evnen til at kommunikere skarpt og præcist på tværs af kulturer og sproggrænser en eftertragtet kompetence. Gennem International Communication har du muligheden for at udvikle dine sproglige kompetencer.

Fælles for årsagerne til at ville lære et nyt sprog er, at det også er en personlig rejse. Det kræver tålmodighed og vedholdenhed at mestre et nyt sprog, men det giver dig også en følelse af selvtillid og succes, når du opnår dine mål. Og du åbner for muligheden til at danne nye relationer med mennesker fra forskellige baggrunde og nationaliteter.

Tag det første skridt mod at lære et nyt sprog i dag og oplev de mange fordele, det kan bringe til dit liv. Vores skræddersyede sprogkurser er designet til at imødekomme dine individuelle behov, uanset om du ønsker at udforske kulturer, forbedre dine karriemuligheder eller udfordre dig selv.

 

KONCEPTET

Undervisningen foregår online. Det strækker sig over tre måneder, hvor der afholdes 20 timers live undervisning á 60 minutter med en fast underviser.

Kompetenceforløbet er udviklet og skræddersyet og giver disse fordele:

  • Kvalitet: Alle IC’s undervisere er fagligt kompetente og erfarne undervisere. Forløbets indhold udvikler sig undervejs i samspil mellem underviser og deltagerne samt efter deltagernes behov. Der vil løbende blive evalueret, så 4player og IC sikrer høj faglighed og kvalitet. I de fleste tilfælde vil underviseren tale deltagernes eget modersmål.
  • Fleksibilitet og logistik: IC er en stor udbyder med et stort korps af fagligt kompetente undervisere samt mange års erfaring med at arrangere og koordinere undervisningsforløb.
  • Stordrift: Hvis flere deltagere samles på hold til fordel for eneundervisning, opnås der en betydelig besparelse samtidig med at holdstørrelsen forbliver passende til optimal læring for deltagerne.

 

DET PRAKTISKE

Der er opstart efter aftale med International Communication.

3-måneders kompetenceudviklingsforløb på 20 timer:

Pris for 1 deltager online         DKK 8.800,- ekskl. moms

Pris for 2 deltagere online      DKK 9.000,- ekskl. moms (DKK 4.500,- per deltager)

Pris for 3 deltagere online      DKK 10.200,- ekskl. moms (DKK 3.400,- per deltager)

Pris for 4 deltagere online      DKK 10.400,- ekskl. moms (DKK 2.600,- per deltager)

  • Alle priser er inklusive materialer, indledende kompetenceafklaringer og forberedelse til underviser.
  • Hver deltager modtager desuden 1 års adgang til IC’s online e-learning programmer uden beregning (normalpris kr. 1.249, -). Disse onlinekurser tages som selvstudie og giver mulighed for ekstra fordybelse på egen hånd i blandt andet social English.
  • Undervisningen kan aflyses, hvis du/I er forhindret i at møde. Aflysningen skal meddeles underviser senest dagen i forvejen inden kl. 14.00.

 

KONTAKT OG TILMELDING

For yderligere info og vejledning kontakt rådgiver i 4player:

Anders Egholm
Mail: anders.egholm@spillerforeningen.dk
Tlf.: +45 61 69 05 40

For tilmelding kontakt International Communication:

Suzie Matthews
Mail: suzie@intcom.dk
Tlf.: +45 70 26 24 60

Hjemmeside. https://internationalcommunication.dk

 

Indholdet på denne præsentationsside er leveret af uddannelsesstedet, der er ansvarlige for indholdets rigtighed.

Kontakt 4player

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Udfyld kontaktformularen og så vender vi tilbage til dig snarest muligt. Du kan også se 4players team og tage direkte kontakt til en relevant medarbejder i vores kontaktsektion via knappen nedenfor.

Har du brug for hjælp?

33 12 11 28