Transport og supply chain optimering

Gør dig klar til en branche med fart over feltet, målbare resultater og internationale miljøer. Diplomuddannelsen i Transport og supply chain optimering kvalificerer dig til at arbejde med optimering af forsyningskæden og løse globale udfordringer.

Så er du elitesportsudøver med en akademiuddannelse som eks. markedsførings-, finans- eller serviceøkonom – eller lignende? Eller har du taget akademiuddannelsen i International transport og logistik? Så læs med her!

En unik uddannelse i en unik branche

Diplomuddannelsen i transport og supply chain optimering er en unik deltidsuddannelse med fokus på virksomhedens økonomiske sammenhænge, tilbudsgivning og styring samt forretningsudvikling og værdikædeoptimering.

Uddannelsen er udviklet af transportsælgere med det klare formål, at højne dine kvalifikationer og faglighed helt specifikt inden for transport, spedition og logistik.

Uddannelsen er den eneste af sin art i Danmark.

 

Smart Academy & 4player

Hos Smart Academy er vi danmarksmestre i transportuddannelser. Vi opkvalificerer medarbejdere for mange af Danmarks og verdens største transportvirksomheder og vi ved derfor hvad der kræves, for at klare sig i en konkurrencepræget branche.

  • Uddan dig – samtidig med din karriere i elitesport
  • Bliv en vigtig medspiller i transportbranchen og få kompetencer som efterspørges i industrien
  • Få løbende vejledning og sparring omkring din videregående efteruddannelse

I samarbejde med 4player tilbydes du et særligt fleksibelt uddannelsesforløb. Fagmodulerne på uddannelsen er opbygget således:

  • 2 opstartsdage med fysisk tilstedeværelse i Esbjerg
  • 5 aftener med online undervisning
  • 2 afsluttende dage med online undervisning

Du får altså som spiller mulighed for at studere på dine vilkår. I tillæg vil du på alle modulerne have mulighed for ekstra sparring med online check-in hver 14. dag. Her får du både faglig støtte og personlig coaching.

 

Efter endt uddannelse kan du;

  • identificere økonomiske og forretningsmæssige problemstillinger og implementere praktiske løsninger
  • udvikle og igangsætte analysesystemer til brug for ledelsesbeslutninger
  • tage ansvaret for virksomhedens økonomiske sammenhænge, tilbudsgivning og styring og forretningsudvikling samt værdikædeoptimering

 

KVIK FAKTA

Omfang: 60 ECTS
Varighed: 3-6 år på deltid ved siden af din karriere i elitesport.
Opstart: Januar og august
Adgangskrav: Du kan blive optaget på diplomuddannelsen med en 2-årig relevant videregående uddannelse (fx. finansøkonom, markedsføringsøkonom eller serviceøkonom) samt 2 års relevant erhvervserfaring.

Lever du ikke op til optagelseskravene, kan du få en realkompetencevurdering, hvor vi vil vurdere, om du har andre kompetencer, som kvalificerer dig til at deltage. Tag kontakt for at høre mere (se kontaktoplysninger i bunden af siden).

 

Uddannelsens indhold

Du kan vælge at læse en hel diplomuddannelse eller læse enkelte fag på diplomniveau.

Uddannelsen består af to obligatoriske fagmoduler, to studieretningsfag. Herudover 1-2 valgfire fag (afhænger af fagenes ECTS omfang – se figur til højre). Du afslutter med et afgangsprojekt med efterfølgende eksamen.

Hvert fagmodul består af (afhængigt af faget) enten fem eller ti undervisningsdage. Herudover må du regne med noget hjemmearbejde i form af opgaveløsning, læsning samt diskussion af relevante emner med kolleger og studiekammerater.

Hele uddannelsen varer typisk tre til seks år. Du kan læse mere om uddannelsen og de enkelte kurser direkte hos Smart Academy

Når du har afsluttet 60 ECTS, er du diplomuddannet. Det svarer til en mellemlang videregående uddannelse som fx en bachelor eller en HD, og er dermed adgangsgivende til relevante masteruddannelser.

Vi er helt bevidste om potentialet for elitesportsudøvere, der uddanner sig inden for transportbranchen.

Vi er i et konkurrencepræget og resultatorienteret miljø, som passer godt til mennesker med en baggrund i elitesport. Og Smart Academy er uden tvivl stedet at gå til, hvis man vil dygtiggøre sig inden for transport.

En tidligere elitesportsudøver, med en transportuddannelse fra Smart Academy, er en attraktiv medarbejder i vores branche.

Martin Dannells, COO N&K Spedition

 

Økonomi

Deltagergebyret er på kr. 9800,- pr. 10 ECTS fag og kr. 4900,- pr. 5 ECTS fag. Lever du ikke op til kravene, så kan en bruttolønsordning være en god måde at finansiere din uddannelse på. Læs mere om bruttolønsordningen HER

Der kan være også være mulighed for at søge Statens Voksen Uddannelsesstøtte (SVU). Læs mere om Statens Voksen Uddannelsesstøtte HER

 

For yderligere info og vejledning:

Læs mere om diplomuddannelsen hos Smart Academy

For vejledning kontakt koordinator i 4player:
Anders Egholm
Tlf.: +45 61 69 05 40
Mail: anders.egholm@spillerforeningen.dk

For tilmelding kontakt:

Anders Hesselberg Enevoldsen, Chefkonsulent
T: +45 4199 1236
Mail: aen@smartacademy.dk

 

Indholdet på denne præsentationsside er leveret af uddannelsesstedet, der er ansvarlige for indholdets rigtighed.

Kontakt 4player

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Udfyld kontaktformularen og så vender vi tilbage til dig snarest muligt. Du kan også se 4players team og tage direkte kontakt til en relevant medarbejder i vores kontaktsektion via knappen nedenfor.

Har du brug for hjælp?

33 12 11 28