Coachingsamtale

Har du lyst til, og er du nysgerrig på, at udvikle dig personligt, kunne en coachingsamtale om noget, der er betydningsfuldt for dig, være et godt sted at starte.

I en coachingsamtale tager vi afsæt i noget, der for dig er vigtigt, svært mv. Det kan være ud fra temaer som motivation, passion, nysgerrig, tryghed eller noget femte.

Du kan altid gå i dialog med 4player om, hvad der kunne være et spændende tema for dig at tage op.

Samtalen er et frirum til, at du kan være nysgerrig på dig selv og din tilværelse i bred forstand. Der er på den måde ikke noget konkret, som samtalen skal føre til, andet end at bidrage til, at du udforsker dig selv, identitet, værdier, kompetencer mv.

Mere konkret foregår samtalen ved, at coach stiller en række spørgsmål, og derigennem afsøges i fællesskab, hvad der for dig er vigtigt, svært mv. Dermed fungerer coach udelukkende som en fortrolig samtalepartner.

Varighed for samtalen kan variere, men vi anbefaler, at første samtale er af lidt længere varighed (30-60 min. i alt), hvorefter det videre forløb aftales individuelt. Vi anbefaler, at en coachingsamtale afholdes fysisk, men det er også muligt at tilrettelægge online.

Samtalerne er uforpligtende og kan ophøre i det øjeblik, du ikke længere måtte finde det muligt eller relevant.

Kontakt Anne-Kathrine Østergaard eller Martin Treumer Gregersen hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder for en udviklende coachingsamtale. Find kontaktoplysninger HER

Personlig udviklingsforløb

Formålet med forløbet er at give dig mulighed for udvikling inden for et bestemt område som du selv skal være med til at definere. Det kan være inden for økonomi, iværksætteri, kreativitet eller noget der kan fremme dine sportslige præstationer, og det kan føre til et produkt, en præsentation eller noget helt tredje.

Ved at deltage i forløbet indgår du i en gruppe bestående af 5-10 medlemmer i alt, og de andre deltagere skal fungere som sparringspartnere og være med til at udveksle idéer og tanker til gavn for både egen og andres udvikling.

Jeg kastede mig ud i noget, som jeg ikke vidste ret meget om, og det var lidt skræmmende. Men igennem mit netværk og de ressource-personer jeg har benyttet undervejs i projektet, har jeg fået meget mere viden, og det har taget mit projekt rigtig langt.

– Claudia Rompen, håndboldspiller i HH Elite

Hele forløbet har en varighed på 2-3 måneder, og vil bestå af 7 aktiviteter undervejs. I planlægningen af forløbet tager vi højde for jeres trænings- og kampprogram.

Der kan f.eks. arbejdes med…

  • Sprogkundskaber (eks. Tysk, Engelsk eller andet)
  • Forståelse for kost og ernæring
  • Forståelse for fysisk træning
  • Forberedelse til karriere i udlandet
  • Formidling af et personligt og/eller fagligt indhold til andre (eks. oplæg til sponsorer)

ELLER der kan arbejdes mere omfattende med eksisterende 4player-områder såsom:

  • Overførbare kompetencer og opbygning af LinkedIN profil og CV
  • Planlægning og organisering af hverdagen
  • Iværksætteri
  • Budgetlægning, skatteregler og investering
  • Undersøgelse af et erhverv (eks. journalist, mentaltræner, fysioterapeut m.fl.)

Jeg synes, at forløbet er megagodt, og der er flere spillere der burde gå igennem det. Man lærer noget om sig selv. Og jeg synes, det mega vigtig at blive ved med at udvikle sig personligt, selvom det måske er små ting uden for banen, som du kan og vil blive bedre til.

– Emiliano Marcondes, fodboldspiller i Bournemouth

Kontakt Anne-Kathrine Østergaard eller Martin T. Gregersen hvis du ønsker at høre mere om det personlige udviklingsforløb. Find kontaktoplysninger HER

Frivilligt arbejde

Gør en forskel for andre og dig selv ved at deltage i et frivillighedsprojekt. 4player samarbejder med en række frivillighedsprojekter, hvor du gennem frivilligt arbejde kan udvide din horisont, gøre en forskel for andre mennesker, udvikle dine kompetencer og styrke dit CV.

Kontakt 4player

Har du spørgsmål eller behov for hjælp er du velkommen til at kontakte 4player.

Skriv til os direkte via mailformularen, eller se vores team under Kontaktpersoner.

Har du brug for hjælp?

33 12 11 28