Aktiviteterne kan f.eks. bestå af en uddannelsesaktivitet, så en ungdomsuddannelse gennemføres i det tempo, der passer den enkelte, eller andre online uddannelser. Det kan også bestå i at arbejde med sin mentale sundhed ud fra diverse værktøjer, eller sin personlige udvikling ud fra, hvad der motiverer, skaber passion, undren mv.
Typiske spørgsmål fra forældre og spillere som vi gerne hjælper med at besvare:
- På hvilken måde er det muligt at gennemføre en uddannelse?
- Skal man vælge klubbens uddannelsestilbud eller forankre uddannelse i Danmark?
- Kan man genoptage en afbrudt ungdomsuddannelse?
- Hvordan kan man være opmærksom på forskellige tegn og symptomer i forhold til eventuelle mentale udfordringer, såsom stress, depression, angst, ensomhed, søvnproblemer mv.
- Hvilke muligheder er der for at lære et nyt sprog?
- Hvordan kan man få en hverdag til at fungere?
- Hvordan kan man etablere og fastholde sit sociale netværk?
- Hvordan kan man arbejde med sin personlige udvikling for at modvirke en ensidig sportslig identitet?
- Kontakt Spillerrådgivning (Allan Reese og Thomas Lindrup) for råd om følgende emner:
- Kontraktforhold
- Økonomi
- Pension
- Forsikring
Vi har stor erfaring med, hvad der møder de unge i denne situation, og hvilke problemstillinger der ofte træder frem, hvilket vi gerne vil indgå i en dialog med jer omkring. Det er for os vigtigt, at de unge arbejder og udvikler sig på andre livsområder end blot det sportslige, da vi ved, at det giver dem bedre forudsætninger for at lykkes hele vejen igennem deres tilværelse.
Kontakt os så snart, at den unge står overfor et skifte til udlandet (vigtigt at gøre det så tidlig som muligt i processen), så vi kan indlede en dialog om og understøtte udviklingen af de livsområder, der rækker udover sporten.