Anonym helpline

Ønsker du at komme i forbindelse med en autoriseret psykolog som følge af en behandlingskrævende mental problematik, uden først at skulle tage kontakt til 4players rådgiverteam, kan du benytte 4players anonyme helpline. Vores helpline drives af psykologhuset Encounter, der sidder klar til at hjælpe dig. Her vil du hurtigst muligt blive bevilliget en psykologsamtale/konsultation alt efter dit behov og din problemstilling.

 

Ved brug af den anonyme helpline vil du kunne opretholde anonymitet overfor 4player, men ikke overfor Encounter og den behandlende psykolog. Encounter er omfattet af tavshedspligt og gældende regler for sundhedsudbydere. Du vil blive bedt om at oplyse dit cpr. nr., så Encounter i anonymiseret form kan verificere din adgang til rådgivning jf. nedenstående medlemsforhold og vilkår.

4players anonyme helpline er åben alle hverdage i tidsrummet 09.00 – 15.30 på:

Se Sådan får du hjælp for at se, hvordan du kan få hjælp uden for åbningstid, hvis du har brug for akut hjælp og/eller har selvmordstanker.

 

Medlemsforhold og vilkår for det mentale tilbud

4players tilbud og rådgivning inden for mental sundhed er for medlemmer (aktive og tidligere) af Spillerforeningen, Håndbold Spiller Foreningen og DEF-sport.

Tilbud og vilkår for betalt psykologhjælp varierer for forskellige medlemsgrupper. Psykologsamtaler kan bevilliges af 4player eller vores psykologpartner, Psykologhuset Encounter, til behandlingskrævende mentale problematikker. Vilkårene gælder både ved henvisning fra 4player og ved brug af 4players mentale helpline.

 • Spillerforeningen:
  • Medlemmer af Spillerforeningen kan bevilliges 3 betalte samtaler.
  • Goldies medlemmer af Spillerforeningen (tidligere spillere) kan bevilliges én betalt samtale i op til 5 år efter karrierestop.
  • Spillere som er omfattet af Fodboldens Overenskomst, men som ikke er medlem af Spillerforeningen, kan bevilliges 1 betalt samtale.
 • Håndbold Spiller Foreningen:
  • Medlemmer af Håndbold Spiller Foreningen kan bevilliges 3 betalte samtaler.
  • Master medlemmer af Håndbold Spiller Foreningen (tidligere spillere) kan bevilliges 3 betalte samtaler i op til 5 år efter karrierestop.
  • Spillere fra ligaklubber (bedste danske liga for hhv. herrer og damer), men som ikke er medlem af Håndbold Spiller Foreningen, kan som følge af samarbejdsaftalen mellem 4player, Håndbold Spiller Foreningen, Divisionsforeningen Håndbold og Dansk Håndbold Forbund bevilliges 1 betalt samtale.
 • Danske Elitesportsudøveres Forening (DEF-sport):
  • Medlemmer af DEF-sport har adgang til psykologhjælp til reduceret pris men med egenbetaling. Kontakt 4player for yderligere info.

Det er også muligt at blive henvist til psykolog via egen almenpraktiserende læge, såfremt din læge vurderer, at din problematik falder inden for henvisningskriterierne. Der kan opnås offentligt tilskud til behandlingen. Der kan være ventetid.

Såfremt du måtte være omfattet af en sundhedsforsikring (uden for sporten), vil der også være mulighed for at blive henvist til psykolog. Her må du ligeledes påregne at skulle til egen læge først.

Kontakt 4player

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du blot udfylde kontaktformularen. Vi vil vende tilbage til dig snarest muligt.

Du kan også se 4players team og tage direkte kontakt til en relevant medarbejder på vores kontaktside.

Har du brug for hjælp?

33 12 11 28