International transport og logistik

Gør dig klar til en branche med fart over feltet, målbare resultater og internationale miljøer. Akademiuddannelsen i International transport og logistik kvalificerer dig til at arbejde med optimering af forsyningskæden og løse globale udfordringer.

En uddannelse for fremtiden

På akademiuddannelsen i international transport og logistik lærer du om den samlede forsyningskæde fra produktion til kunde, og vi ruster dig til at varetage opgaver inden for transport- og indkøbsfunktioner i en virksomhed – både nationalt og internationalt. Derudover bliver du i stand til at effektivisere virksomhedens forsyningskæde på operationelt, taktisk og strategisk niveau.

Vi kvalificerer dig til at varetage de udfordringer, som er forbundet med værdi- og forsyningskæden, og du lærer at udvikle og implementere logistikkoncepter.

 

Smart Academy & 4player

Hos Smart Academy er vi danmarksmestre i transportuddannelser. Vi opkvalificerer medarbejdere for mange af Danmarks og verdens største transportvirksomheder og vi ved derfor hvad der kræves, for at klare sig i en konkurrencepræget branche.

  • Uddan dig – samtidig med din karriere i elitesport
  • Bliv en vigtig medspiller i transportbranchen og få kompetencer som efterspørges i industrien
  • Få løbende vejledning og sparring omkring din videregående efteruddannelse

I samarbejde med 4player tilbydes du et særligt fleksibelt uddannelsesforløb. Fagmodulerne på uddannelsen er opbygget således:

  • 2 opstartsdage med fysisk tilstedeværelse i Esbjerg
  • 4 aftener med online undervisning
  • 2 afsluttende dage med online undervisning

Du får altså som spiller mulighed for studere på dine vilkår. I tillæg vil du på alle modulerne have mulighed for ekstra sparring med online check-in hver 14. dag. Her får du både faglig støtte og personlig coaching.

Hør mere fra tidl. fodboldspiller, Nicolaj Køhlerts, erfaringer med uddannelsen og overgangen fra elitesport til transportbranchen:

 

Efter endt uddannelse kan du;

  • arbejde med optimering af forsyningskæden og de strategiske aspekter i forbindelse med forsyning, produktion og distribution
  • designe og implementere logistikkoncepter
  • arbejde med virksomheders globale udfordringer

Du kan ligeledes vælge at læse videre på en diplom-overbygning. Her vil diplomuddannelsen i Transport og supply chain optimering hos Smart Academy være en naturlig overbygning. Læs mere om Transport og supply chain optimering HER

Vi er helt bevidste om potentialet for elitesportsudøvere, der uddanner sig inden for transportbranchen.

Vi er i et konkurrencepræget og resultatorienteret miljø, som passer godt til mennesker med en baggrund i elitesport. Og Smart Academy er uden tvivl stedet at gå til, hvis man vil dygtiggøre sig inden for transport.

En tidligere elitesportsudøver, med en transportuddannelse fra Smart Academy, er en attraktiv medarbejder i vores branche.

Martin Dannells, COO N&K Spedition

 

KVIK FAKTA

Omfang: 60 ECTS
Varighed: 3-6 år på deltid ved siden af din karriere i elitesport.
Opstart: Januar og august
Adgangskrav: For at deltage på akademimodulet skal du have en ungdomsuddannelse (en erhvervsuddannelse, en gymnasial uddannelse eller en
anden grundlæggende uddannelse).

Lever du ikke op til optagelseskravene, kan du få en realkompetencevurdering, hvor vi vil vurdere, om du har andre kompetencer, som kvalificerer dig til at deltage. Tag kontakt for at høre mere (se kontaktoplysninger i bunden af siden).

 

Uddannelsens indhold og opbygning

En akademiuddannelse tages på deltid og dvs. sideløbende med din karriere, og du kan opbygge uddannelse helt efter dine ønsker og i dit eget tempo.

Typisk varer hele uddannelsen 3 år, men du kan strække den over helt op til 6 år, hvis dit karriereforløb påkræver det. I så fald kan vi kigge på at få lagt en fleksibel uddannelsesplan, som passer til netop dine behov.

Du kan tage en hel uddannelse, eller du kan anvende enkelte akademifag som selvstændige opkvalificeringskurser. Du kan tage modulerne i den rækkefølge,
som det passer dig og din karriere.

En fuld akademiuddannelse består af i alt 60 ECTS med 2 obligatoriske fag, 2 speciealeretningsfag, valgfag og afsluttes med et afgangsprojekt. Du kan læse mere om uddannelsen og de enkelte kurser direkte hos Smart Academy

Se direkte link til næste fag med opstart 21. marts her.

 

Økonomi

Hvis du ikke tidligere har gennemført en videregående uddannelse, så er det er muligt at få betalt dit deltagergebyr fra Omstillingsfonden.

Deltagergebyret er på kr. 9800,- pr. 10 ECTS fag og kr. 4900,- pr. 5 ECTS fag. Lever du ikke op til kravene, så kan en bruttolønsordning være en god måde at finansiere din uddannelse på. Læs mere om bruttolønsordningen HER

Der kan være også være mulighed for at søge Statens Voksen Uddannelsesstøtte (SVU). Læs mere om Statens Voksen Uddannelsesstøtte HER

 

For yderligere info og vejledning:

Læs mere om uddannelsen hos Smart Academy

For vejledning kontakt koordinator i 4player:
Anders Egholm
Tlf.: +45 61 69 05 40
Mail: anders.egholm@spillerforeningen.dk

For tilmelding kontakt:

Anders Hesselberg Enevoldsen, Chefkonsulent

T: +45 4199 1236

Mail: aen@smartacademy.dk

 

Indholdet på denne præsentationsside er leveret af uddannelsesstedet, der er ansvarlige for indholdets rigtighed.

Kontakt 4player

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Udfyld kontaktformularen og så vender vi tilbage til dig snarest muligt. Du kan også se 4players team og tage direkte kontakt til en relevant medarbejder i vores kontaktsektion via knappen nedenfor.

Har du brug for hjælp?

33 12 11 28