Service- og oplevelsesøkonom

Har du passion for sport og events? Ønsker du at skabe oplevelser for andre? Som service- og oplevelsesøkonom arbejder du med oplevelsesdesign og forretningsudvikling med fokus på sport og events. Uddannelsen er først skridt til en karriere inden for sport- og/eller eventbranchen, hvor du kan være med til at udvikle, designe, markedsføre og afvikle fantastiske oplevelser for gæster, tilskuere og medarbejdere.

Fleksibelt onlinetilbud!

UCN tilbyder en dansk online Service- og oplevelsesøkonomuddannelse (tidligere kaldet Serviceøkonom), hvor fleksibilitet og tætte relationer mellem studerende og undervisere er i højsædet. I mere end 10 år har UCN udbudt en international online Serviceøkonomuddannelse og nu udbydes den på dansk.

Service- og oplevelsesøkonom er en 2-årig uddannelse, som bygger ovenpå en gymnasial eksamen. Desuden kan man også optages på uddannelsen, hvis man har relevante kvalifikationer fra fx erhvervsarbejde, højskoleophold, udlandsophold og frivilligt arbejde.

Læs mere om adgangskrav og udvælgelseskriterier på uddannelsen HER

 

Om uddannelsen

Service- og oplevelsesøkonomer arbejder med oplevelsesdesign og forretningsudvikling indenfor turisme, detail, sport, kultur, events og i hotel- og restaurationsbranchen. Du kan være med til at til at udvikle, designe, markedsføre og afvikle fantastiske oplevelser for gæster, kunder og medarbejdere.

Som service- og oplevelsesøkonom arbejder du med mennesker og bruger dine evner til at lede og koordinere for at få tingene til at ske. Du er både med frontstage og backstage – i planlægningen, udviklingen og når regnskabet skal gøres op.

Du kan på uddannelsen vælge speciale i enten:

  • Hotel & Restaurant Management
  • Turisme Management
  • Sport & Event Management
  • Detail Management

 

Et virtuelt klasseværelse

Selvom uddannelsen er 100% online, vil studerende stadig opleve fokus på at bygge relationer mellem dem og deres undervisere, blandt andet ved et stærkt fokus på megen online dialog, at være en del af en online studiegruppe, og en mentorordning, hvor hver studerende har en underviser, som følger med på sidelinjen og er klar til sparring og hjælp. Uddannelsens indhold og struktur er det samme som de studerende på campus oplever, blot leveret i et ”virtuelt klasseværelse”.

På UCN er der ligeledes den lokale rådgivnings- og støtteordningen, Nordjysk Elitesport, der hjælper de studerende elitesportsudøvere med at få puslespillet til at gå op. De har haft snakket med Simon Skou Jakobsen om at kombinere sporten med Service- og oplevelsesøkonom online:

Hvem er uddannelsen for – og hvor kan man lande bagefter?

Uddannelsen er for dig, som gerne vil studere når du har tid og som finder værdi i et fleksibelt online fællesskab og uddannelsesmiljø, hvor teknologiens muligheder er rammen, fremfor klasseværelset. Men vigtigst af alt er at uddannelsen er henvendt til dig, som gerne vil arbejde med mennesker og bruge sine evner til at lede og koordinere for at få tingene til at ske. Du er både med frontstage og backstage – i planlægningen, udviklingen og når regnskabet skal gøres op.

En Service- og oplevelsesøkonomuddannelse er endvidere den direkte vej til en af UCN’s mange top-up uddannelser, herunder Sport Management uddannelsen.

 

Vil du vide mere?

Du kan læse mere om Service- og oplevelsesøkonom online tilbuddet HER

For en yderligere snak eller ved interesse i at ansøge kan du tage kontakt til rådgiver i 4player, Jesper Thorup, på mail jesper.thorup@spillerforeningen.dk eller telefon 61 71 31 99

OBS VED ANSØGNING! Ved ansøgning på optagelse.dk skal vælges uddannelsen med studiested Aalborg. Husk at vælge den af dem med E-LÆRING

 

Indholdet på denne præsentationsside er leveret af uddannelsesstedet, der er ansvarlige for indholdets rigtighed.

Kontakt 4player

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Udfyld kontaktformularen og så vender vi tilbage til dig snarest muligt. Du kan også se 4players team og tage direkte kontakt til en relevant medarbejder i vores kontaktsektion via knappen nedenfor.

Har du brug for hjælp?

33 12 11 28