Er du i mental balance?

Det kan være vanskeligt at vurdere sin egen mentale sundhedstilstand, og om man er i god mental balance. Dels er det normalt med udsving i humør og mental tilstand. Dels kan forandringer være kommet over tid og derfor være vanskelige at opdage. Samtidig kan det være svært at vurdere, hvordan man bør forholde sig til og handle på forandringer og ubalance.

4players kontinuummodel nedenfor kan hjælpe dig til at forstå og tale om din mentale sundhedstilstand. Modellen viser tegn og symptomer i forskellige mentale sundhedstilstande og anviser, hvordan du bør handle ift. forebyggelse, tidlig indsats og opsøgning af professionel hjælp.

Modellen kan ikke bruges til at stille en diagnose. Vi er forskellige som mennesker, og kan alt efter situation og tilstand bevæge os mellem de farvede områder med mange eller få tegn/symptomer i et eller flere områder samtidigt. Du bør derfor være opmærksom på forandringer, og om de har stået på i en periode. Er du i tvivl, så kontakt egen læge eller søg rådgivning hos 4player.

Læs mere om din adgang til hjælp fra 4player og vores professionelle rådgivningspartnere under Sådan får du hjælp

Se 4players kontinuum-model nedenfor eller download som PDF

Kontakt 4player

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du blot udfylde kontaktformularen. Vi vil vende tilbage til dig snarest muligt.

Du kan også se 4players team og tage direkte kontakt til en relevant medarbejder på vores kontaktside.

Har du brug for hjælp?

33 12 11 28