Er du i mental balance?

Det kan være vanskeligt at vurdere sin egen mentale sundhedstilstand, og om man er i god mental balance. Dels er det normalt med udsving i humør og mental tilstand. Dels kan forandringer være kommet over tid og derfor være vanskelige at opdage. Samtidig kan det være svært at vurdere, hvordan man bør forholde sig til og handle på forandringer og ubalance.

Du kan kontakte 4player og få hjælp til at forstå og tale om din mentale sundhedstilstand. Du kan via 4player ligeledes rekvirere en model/et værktøj, der kan hjælpe dig til indsigt i forskellige tilstande, tegn og symptomer, og hvordan du bør handle ift. forebyggelse, tidlig indsats og opsøgning af professionel hjælp. Modellen kan rekvireres af medlemmer og samarbejdsrelationer der arbejder med vores medlemsgruppe ved henvendelse til 4player.

Læs mere om din adgang til hjælp fra 4player og vores professionelle rådgivningspartnere under Sådan får du hjælp

Se også andre spillere sætte fokus på mental sundhed under Bryd tabuet – vær åben!

 

Har du noget på spil? Info om ludomani/gambling

I elitesportsmiljøet ser vi en øget risiko for at havne i et spillemisbrug. Derfor samarbejder vi i 4player med Center for ludomani, så vi kan hjælpe til at forebygge ludomani – og træde til hvis der allerede er opstået et et problem.

I mange sportsmiljøer er der en spillekultur, hvor odds og poker er en helt naturlig del af det sociale liv, både for atleter og trænere. Det betyder, at der ofte bliver spillet forholdsvis meget, og mange unge sportsudøvere får en tidlig spilledebut. For langt de fleste opleves det som en sjov og uskyldig hobby, men for nogen bliver det et alvorligt problem.

– Kilde: Center for ludomani

På Center for ludomanis hjemmeside kan du læse mere om faldgruberne, og hvad du skal holde øje med hos andre hvis du har mistanke om et spillemisbrug.

På Center for ludomanis hjemmeside kan du ligeledes teste dig selv ift. om du måtte være i risiko for at have eller udvikle et spilleproblem. Tilgå testen her

Kontakt 4player

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du blot udfylde kontaktformularen. Vi vil vende tilbage til dig snarest muligt.

Du kan også se 4players team og tage direkte kontakt til en relevant medarbejder på vores kontaktside.

Har du brug for hjælp?

33 12 11 28