Seneste nyt

Invitation til virtuelt Karriereskifteseminar

Kunne det være interessant for dig at komme tættere på at kunne sætte ord på de kompetencer, du kan bringe i spil i erhvervslivet? Og at opleve oplæg fra tidligere spillere, erhvervsledere og en psykolog? Så vil sommerens virtuelle karriereskifteseminar helt sikkert være noget for dig!

EN PRØVEBALLON PÅ ET LIV UDEN FODBOLD

Corona-pausen har givet 34-årige Christian Overby fra HB Køge en forsmag på, hvad det er for et liv, der venter ham efter fodboldkarrieren. Og der er faktisk et liv efter fodbolden.

Søren Christensen: En fodboldspillers paradoks

Han har frygtet at komme til at stå bagerst i køen. Derfor forbereder Søren Christensen sig på livet efter fodbold. Men det har taget ham flere år at blive klar til at tage det skridt.

Viktor Ahlmann: Lukkede ikke nogen ind

Viktor Ahlmann kom i mental ubalance og blev drænet. Han burde have snakket med nogen. Men det kunne han ikke selv se dengang. I stedet tog han »en maske på« og »gemte det væk.«

4player søger rådgiver

Vil du være med til at gøre en forskel for elitesportsudøvere i Danmark? 4player søger fuldtidsrådgiver til at hjælpe elitesportsudøvere med at forberede sig til livet efter sporten. Er du vores kommende nye kollega?

4player lancerer nyt tilbud inden for mental sundhed

Mere end halvdelen af de danske fodboldspillere giver udtryk for, at de har oplevet mentale udfordringer i løbet af deres karriere. Det skal tages alvorligt, og derfor etablerer Spillerforeningen og 4player nu et tilbud, der kan forebygge og tage hånd om mentale udfordringer.

Julian Jakobsen: Sørg for at forberede dig til karriere nr. 2!

En fundamental del af 4players daglige arbejde er, at hjælpe elitesportsudøvere med at forberede sig til og reflektere over karriere nr. 2, så livet efter elitesportskarrieren også kan give udfordringer, arbejdsglæde og beskæftigelsesmæssig tilfredsstillelse. En af de udøvere, der undervejs i elitesportskarrieren har brugt 4player er ishockeyspiller Julian Jakobsen, der samtidigt med sin ishockeykarriere – der foreløbigt har fundet sted i Danmark, Tyskland, Sverige og på diverse danske landshold – ofte har overvejet, hvad fremtiden skulle byde på. Julian fik 1/8 2018 sit uddannelsesbevis, og er officielt finansielt uddannet og han giver i denne artikel indblik i disse tanker, status på den civile karriere og ønsker for fremtiden.

Har du brug for hjælp?

33 12 11 28