Seneste nyt

Invitation til Sporten Karrieredag og Karriereskifteseminar 2022

Vil du blive mere afklaret omkring hvad der skal ske efter sporten? Blive klogere på dine job- og uddannelsesmuligheder, opnå indsigt i eks. iværksætteri, overførbare kompetencer eller dual carrer – og/eller arbejde med overgangen fra sport til civil karriere?

4player inviterer til Sportens Karrieredag og Karriereskifteseminar 2022!

Fodboldens Entranceseminar 2021

I samarbejde med Divisionsforeningen – og dermed alle klubber – har 4player iværksat et nyt initiativ, Fodboldens Entranceseminar, der handler om at sætte fokus på unge fodboldspillere og deres indgang til tilværelsen som professionel fodboldspiller.

4player søger rådgivere – en på fuld tid og en på deltid

Vil du være med til at gøre en forskel for elitesportsudøvere i Danmark, og understøtte, at de kan have et godt liv, hele livet, så er en af disse stillinger måske noget for dig. 4player søger en fuldtidsrådgiver til primært at arbejde i håndbold og en deltidsrådgiver til primært at arbejde i fodbold.

Nicoline Sørensen fik tag på udlandstilværelsen i andet forsøg

Som 20-årig skiftede Nicoline Sørensen til Linköpings FC. Ensomhed og mistrivsel tvang hende tilbage til Brøndby, hvor hun igen fandt fodfæste. Modstanden og erfaringen gjorde, at hun efter et par år i Danmark var rustet til endnu et udlandsskifte. Denne gang til Everton FC, hvor landsholdsspilleren nu stortrives.

Mads Bech Sørensen om udlandsskifte, ensomhed og succes

Da Mads Bech Sørensen som 18-årig skiftede til Brentford FC, kom han flyvende fra start. Men efter nogle måneder ramte hjemveen og ensomheden ham. Med tiden overvandt han begge dele. I den her udsendelse fortæller Premier League-spilleren hvordan.

I starten følte man lidt, man måske ikke helt hørte til

I dag er Nicolas Madsen godt i gang med at etablere sig hos FC Midtjylland, men der har været visse bump på vejen fra U19-profil og til at finde sin plads i superligatruppen. Særligt én episode til træning satte tankerne i gang hos den 21-årige midtbaneslider.

Invitation til Karriereskifteseminar 2021

D. 7. september afholder 4player dette års Karriereskifteseminar, hvor du som nuværende eller tidligere elitesportsudøver kan høre om, hvordan man bedst muligt håndterer og forbereder sig på den til tider svære overgang fra sport til erhvervsliv. Ses vi?

23-årigs kamp for karrieren

Psykologhjælp, skadeshjælp, uddannelseshjælp. Ung fodboldspiller har haft brug for at trække på det hele i en omtumlet fodboldkarriere mærket af store skader.

Invitation til webinar: Uddannelse og hverdag hos spillere i udlandet

I 4player afholder vi et sidste webinar inden sommerferien – denne gang med fokus på dual career-forløb for danske kvinde- og herrefodboldspillere i udlandet med henblik på at identificere potentialer og problemstillinger i et hverdagslivsperspektiv. Kunne du tænke dig at se med?

Professionel fodboldspiller i Tyskland og studerende på UC SYD

Historien er både anderledes og imponerende. 24-årige Louise Ringsing spiller fodbold i RB Leipzig og har i hendes relativt korte liv præsteret at flytte hjemmefra som 16-årig til Tyskland, tage en tysk 10. klasse (selvlært på sproget), tage en dansk ungdomsuddannelse på Brøndby gymnasium, tage en træneruddannelse og om et års tid kan hun skrive en lærerprofessionsbacheloruddannelse ved UC SYD på CV´et.

Invitation til webinar: Transitionen fra sport til erhvervsliv

4player afholder efter påske nyt webinar – denne gang omkring transitionen fra sporten og over i erhvervslivet, hvor vi har inviteret til en panelsnak med to nuværende spillere, en tidligere spiller samt en talent- og rekrutteringsekspert. Kunne du tænke dig at se med?

Aktuelle jobopslag (marts 2021)

4players jobpartnere søger netop nu deres næste medarbejder fra sportens verden på Sjælland! Er det dig de mangler?

Sådan arbejder Nicolai Larsen med det mentale

PODCAST: Nicolai Larsen kunne ikke selv se det. At han havde ændret adfærd. Han lukkede sig inde i sig selv, blev frustreret, udadreagerende og præsterede under niveau. I den her podcast åbner Guingamp-målmanden op om, hvor vigtigt fokus på det mentale aspekt har været og fortsat er for hans fodboldkarriere.

For Pallesen er uddannelse mental restitution

Han troede ikke, at fodbold skulle være en levevej. Derfor var det både nødvendigt og oplagt at læse. Men da fodbolden blev en fuldtidsbeskæftigelse, skabte studierne et rum for mental restitution for AaB-spilleren Kristoffer Pallesen.

Går ud som et lys om aftenen

29-årige André Bjerregaard har aldrig sovet så godt, som han gør nu. Elektrikerlærling og fodboldspiller på samme tid er hård kost, men det er det hele værd, understreger angriberen.

En opskrift på den gode vej ud af fodboldkarrieren

Din nye identitet kommer ikke bare til dig. Du skal arbejde for den og acceptere din nye virkelighed. Men hvis du gør det, kan du undgå det vakuum, der ellers kan opstå efter fodboldkarrieren. Det mener Jakob Bresemann, der her deler sin opskrift på den gode vej ud af professionel fodbold.

Videnskabeligt studie konkluderer: Uddannelse kan forlænge din fodboldkarriere

Har uddannelse en positiv effekt på din fodboldkarriere? Ja, mener professor David Lavallee, som i et videnskabeligt studie konkluderer, at atleter, som forbereder sig til tiden efter deres aktive karriere, faktisk bliver længere tid i deres sport og kan opleve præstationsmæssige fordele. Det kommer ikke bag på superligaspiller Troels Kløve, der har mærket »mental energi og overskud«, efter han begyndte at studere sideløbende med sin fodboldkarriere.

Online webinar: Sportsudøveres mentale udfordringer og muligheder – paneldebat med Nicoline Sørensen, Nicolai Larsen og Rasmus Lauge

Grundet de forlængede restriktioner som følge af Covid-19 situationen i Danmark er vi fortsat begrænset på at kunne ses fysisk med jer spillere ude i klubberne.

Som en konsekvens af dette har vi besluttet, at vi fremadrettet vil afholde 1-2 online webinarer hver måned med spændende og aktuelle temaer inden for uddannelse og personlig udvikling, job og karriere, økonomi, samt mental sundhed. Indholdet er nøje udvalgt ud fra, hvad vi mener kan være relevant for dig som elitesportsudøver.

Invitation til 4player webinar uge

4player afholder i uge 47 tre spændende webinarer for dig som elitesportsudøver. Vil du eks. have input til hvordan du får god søvn og sunde søvnvaner? Få et indblik i god håndtering af din privatøkonomi og budgetplanlægning? Eller lære om LinkedIN og hvordan du bedst muligt plejer dit netværk og rækker ud til erhvervslivet efter sporten?

Invitation til virtuelt Karriereskifteseminar

Kunne det være interessant for dig at komme tættere på at kunne sætte ord på de kompetencer, du kan bringe i spil i erhvervslivet? Og at opleve oplæg fra tidligere spillere, erhvervsledere og en psykolog? Så vil sommerens virtuelle karriereskifteseminar helt sikkert være noget for dig!

EN PRØVEBALLON PÅ ET LIV UDEN FODBOLD

Corona-pausen har givet 34-årige Christian Overby fra HB Køge en forsmag på, hvad det er for et liv, der venter ham efter fodboldkarrieren. Og der er faktisk et liv efter fodbolden.

Søren Christensen: En fodboldspillers paradoks

Han har frygtet at komme til at stå bagerst i køen. Derfor forbereder Søren Christensen sig på livet efter fodbold. Men det har taget ham flere år at blive klar til at tage det skridt.

Viktor Ahlmann: Lukkede ikke nogen ind

Viktor Ahlmann kom i mental ubalance og blev drænet. Han burde have snakket med nogen. Men det kunne han ikke selv se dengang. I stedet tog han »en maske på« og »gemte det væk.«

4player søger rådgiver

Vil du være med til at gøre en forskel for elitesportsudøvere i Danmark? 4player søger fuldtidsrådgiver til at hjælpe elitesportsudøvere med at forberede sig til livet efter sporten. Er du vores kommende nye kollega?

4player lancerer nyt tilbud inden for mental sundhed

Mere end halvdelen af de danske fodboldspillere giver udtryk for, at de har oplevet mentale udfordringer i løbet af deres karriere. Det skal tages alvorligt, og derfor etablerer Spillerforeningen og 4player nu et tilbud, der kan forebygge og tage hånd om mentale udfordringer.

Julian Jakobsen: Sørg for at forberede dig til karriere nr. 2!

En fundamental del af 4players daglige arbejde er, at hjælpe elitesportsudøvere med at forberede sig til og reflektere over karriere nr. 2, så livet efter elitesportskarrieren også kan give udfordringer, arbejdsglæde og beskæftigelsesmæssig tilfredsstillelse. En af de udøvere, der undervejs i elitesportskarrieren har brugt 4player er ishockeyspiller Julian Jakobsen, der samtidigt med sin ishockeykarriere – der foreløbigt har fundet sted i Danmark, Tyskland, Sverige og på diverse danske landshold – ofte har overvejet, hvad fremtiden skulle byde på. Julian fik 1/8 2018 sit uddannelsesbevis, og er officielt finansielt uddannet og han giver i denne artikel indblik i disse tanker, status på den civile karriere og ønsker for fremtiden.

Patrick Timo: Mine drømme har skiftet scene

Som så mange andre unge fodboldspillere på hans alder var ønskerne for fremtiden fyldt med fodbold. Allerede som miniputspiller var drømmene fastlåst på tanken om en dag at betræde græstæppet på de store stadions i udlandet, og med årene blev ambitionerne om at gøre fodbolden til sin levevej kun større. Indtil de pludselig ikke var der mere. Drømmene om fodbolden.

Bjelland jonglerer både med fodbolde og studiebøger

Hverdagen handler ikke kun om fodbold for Andreas Bjelland. Ved siden af fodboldkarrieren er den danske landsholds- og Brentford-spiller i gang med en akademiuddannelse i ledelse via 4player.

Har du brug for hjælp?

33 12 11 28